Pregnant 5w2d ❤️

Hi, sebelum pregnant saya memang suka makan pedas . Jadi bila dah pregnant nih husband tak bagi makan pedas pedas . Tapi nak sangat makan pedas, bila makan tak pedas jadi macam tak kenyang 🥺🥺 Boleh tak makan pedas sekarang ? Macam sambal cili kering, kalau cili padi pedas sangat tak berani nak makan #firstbaby #firstmom

30 Balas

pengalaman sy la puan ank syurga ke 2 sya mkn pedas la..😭rasa diri bersalah semua ada..now sya hamil lagi..alhamdulillah sya kawal mkn pedas..kdg2 tu teringin nk mkn jugak tetap gagah pujuk diri jgn mkn..