Pregnant 5w2d ❤️

Hi, sebelum pregnant saya memang suka makan pedas . Jadi bila dah pregnant nih husband tak bagi makan pedas pedas . Tapi nak sangat makan pedas, bila makan tak pedas jadi macam tak kenyang 🥺🥺 Boleh tak makan pedas sekarang ? Macam sambal cili kering, kalau cili padi pedas sangat tak berani nak makan #firstbaby #firstmom

30 Balas

makan je tapi jangan juga tlampau jangan mcm saya asal nak terus makan maunya pun yg pedas gila tomyam pedas mie pedas gila boleh kata tiap hari mesti ada je yg pedas sangat akhirnya msuk hospital kena korek darah sikit nasib belum kena baby ya allah sakitnya sampai skrg masih proses penyembuhan hanya asiykk baring sja kat bilik nih tak boleh buat gerak sangat 🥴Ampun sudahh makan pedas