Pregnant 5w2d ❤️

Hi, sebelum pregnant saya memang suka makan pedas . Jadi bila dah pregnant nih husband tak bagi makan pedas pedas . Tapi nak sangat makan pedas, bila makan tak pedas jadi macam tak kenyang 🥺🥺 Boleh tak makan pedas sekarang ? Macam sambal cili kering, kalau cili padi pedas sangat tak berani nak makan #firstbaby #firstmom

30 Balas

masa awal kehamilan.boleh je mkn pedas.tp jgn yg trlmpau.hnya sekdr rsa je.jgn selalu.sbb trgantung kat ibu2 juga ikut bdan n rahim or baby.kena jaga masa awal.sbnr nya mkn pedas takde masalah.cuma takut ibu sakit perut je.😊kalau sbb baby.bby tak akan ada masalah sbb pedas.sbb pedas tu xsmpai pun kat baby.😊