Pregnant 5w2d ❤️

Hi, sebelum pregnant saya memang suka makan pedas . Jadi bila dah pregnant nih husband tak bagi makan pedas pedas . Tapi nak sangat makan pedas, bila makan tak pedas jadi macam tak kenyang 🥺🥺 Boleh tak makan pedas sekarang ? Macam sambal cili kering, kalau cili padi pedas sangat tak berani nak makan #firstbaby #firstmom

30 Balas

Hai awak, saye pun penggemar pedas. Orang negeriii. Kalau tak makan pedas memanggg tak sah😝. Tapi untuk first trimester saya memang jaga, tak makan pedas. Lagi pulak saya ada morning sickness yang teruk. Memang tak makan pedas pedas. Masuk pertengahan second trimester baru saya makan. 😘