Kencing manis

Sebelum ni saya mengandung tak pernah menghadapi masalah kencing manis.. Tp kandungan kli ni sy mendapat kencing manis.. Ada cara x mcm mana nk turun kan kencing manis..

2 Balas

jaga diet harian, makan ikut saranan KKM.. takda sebarang petua pelik2. perkara biasa bila pregnant tiba2 ada gdm ni sbab hormon tak menentu..

Kawal pemakanan sis..sy pun ank ke4 baru ade kencing manis.. Alhamdulillah dh selamat bersalin