Zincofer & Folic Acid

Sebelum ni consume folic acid. Smlm dapat zincofer. Nak tanya kena makan dua dua atau zincofer saja ye? Pregnant dulu consume iberet doc kata tayah makan folic acid dah.

7 Balas

Zincofer dah cukup. Sbb kalau folic asid tu kena makan ngn iron, b complex semua tu. Zincofer ni dh ada semua tu. Kk tmpt saya checkup takde zincofer, so kenalah makan folic asid, iron tablet ngn b complex

4y ago

sy ade zincofer kalau nk.. hiihiii.. sy x mkn.. sy mkn obimin..