Zincofer & Folic Acid

Sebelum ni consume folic acid. Smlm dapat zincofer. Nak tanya kena makan dua dua atau zincofer saja ye? Pregnant dulu consume iberet doc kata tayah makan folic acid dah.

7 Balas

Kalau diikutkan folic acid ni makan before pregnant and 3bulan pertama pregnant je. So after 3bulan, kalau makan zincofer/obimin je dh cukup. Still ada folic acid just dos tak tinggi. Overdose folic acid pun bahaya jugak sebenarnya

5y ago

Amek dua2 dulu. Cukup 12w, amek zincofer je.