Minggu ke berapa seeloknya scan?

Sebelum ni check samar samar, semalam check alhamdulillah terang double line. Persoalan nya sekarang ni biasanya week brp yg sesuai scan kat klinik ye? Ada yg bgtau awal² ni tk nampak apa² lagi btw sekarang kalau ikut kiraan sy week 6.

Minggu ke berapa seeloknya scan?
2 Balas

betul tu sis , awal² mmg tk nampak . sy haritu 5w pun tk nampak . doc suruh repeat nnti 9w plk

seeloknya 10week tu baru elok g scan.. Kalau baru lagi takut xnmpk jaa..