positif ke tak???

semlm check line dua line tp satu samar samar hari ni check plk naik satu line terang plk blh tolong komen tk??

positif ke tak???
2 Balas

Yg naik samar2 tu bila 2nd line keluar? Boleh jd evap line tu sbb nmpk upt dh kering. Cuba puan pakai dip & tell and tgk ada line keluar within 5-10mins tak. Bole beli di watson 😁

2y ago

first tu satu line pstu tggu st tksmpai seminit naik 2nd line tp samar ii gitu ja

kalau ada samar tu maksudnya positif. esok pagi sis check semula..

2y ago

sy pon Sama mula² check samar² 5hari Lepas 1minggu check lagi samar2 jugak..smlm check hnya 1line je dia Naik pastu guna clearblue not pregnant..hmm xtaula pregnant ke x..