Upt double line samar. Sudah lewat period 12 hari, hari ke 13 tiba2 keluar darah

Minggu ni saya check upt samar dua kali, pg ni bangun tido. Ada darah. Ikut kiraan skrg kandungan baru 5 minggu

2 Balas

darah yg mcmn tu sis? darah yg mcm haid ke atau spotting shja drh yg light mix dgn lendir? hari tu pun sy spotting on off 1mggu pastu dh xde msa scan 5mggu..doc kata normal sbb early pregnancy proses penempelan

1y ago

amin, terima kasih

tukar buat upt lain. yg more accurate.

1y ago

accurate je dip n tell tu. kalau darah byk boleh pegi hospital.