Checkup swasta ke kerajaan

Sebelum ni check up di klinik swasta sebab waktu bekerja susah keluar siang, tapi sekarang da tidak bekerja. Baru masuk minggu 26, boleh ke pergi checkup di klinik kerajaan? Agak² nurse/doktor marah ke? Sbb buku pink swasta ada utk dirujuk

2 Balas

Saya rasa buku pink tu mana mana pun boleh. Diorang akan bebel sikit lah sis tapi diorang akan terima je. Kalau awak nak beranak hospital kerajaan, bagi pergi checkup cepat

boleh