check up gigi klinik swasta

appoinment checkup sy kt klinik govern lama lg, boleh ke tampal gigi kt swasta? nurse marah tak? nk tanya sy tak ada nombor nurse. dentist swasta perlu cop&sign ke kt buku pink?#firstbaby

2 Balas

Saya appoiment bulan 9 untuk gigi then baru2 gigi rasa sakit terus booking appoiment dngn kk then diorg buat alhamdulilah xsakit dh 👍

boleh je..nnti try je bwk buku pink tu mintk doc isi..mg dpmudahkan segalanya amiin