Baby 6m+ tidur

Sebelum ni bby saya tidur ok je, xpernah ada masalah pon.. malam bgun hanya nk susu je.. full bf.. sejak akhir2 ni, merengek aja bila malam.. mcm xlena, tiba3 je menagis.. pastu tepuk2 tidur balik.. tp tu la, trus menagis yg kuat tu.. boleh dikatakan smpai ke subuh la.. pernah ke ibu2 kena mcm ni..

2 Balas

Samalah awak dengan anak saya. Now dah 7m. Baby memang berubah ubah jadi kita ni nak buat cemana, sabar jelah. huhuhu. Baby saya start buat perangai masa tidur masa dah start makan. Doctor cakap sebab bila dia dah makan, dia akan produce energy yang lebih disebabkan glucose. Suggestion saya, Puan boleh rendam baby dalam magnesium / Epsom. Anak saya memang saya rendam dia dalam epsom untuk relaxkan dia

anak ada alami bengkak gusi tak ek tuk tumbuh gg? kdg2 nk tumbuh gg pun bby blh merengek juga..atau sbb pns ke..bby tak selesa tido..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin