Sy akan tukar tmpat checkup sebb akan bersalin di kg.. Buku pink prlu bawa balik yg kita satu je ke?

Sebb dah tanya nurse tapi nurse x cakap apa² & x bagi apa².. Sape ada pengalaman, boleh x berkongsi.. sebb kampung saya jauh, risau last minit kk kampung saya minta juga buku pink dalam simpanan nurse 😅 kan susah pulak nak datang amik 🥺 tolong kongsi yg ada pengalaman tukar tempat checkup😊 Malas buat kerja dua kali..

4 Balas

pergi je kk awak n jumpe nurse awak tu tnya lg skli. takut time ramai2 tu dia x prasan or x terigt nk bgtaw awak balik. sbb klau nk jumpe nurse utk bnda2 mcm ni xyah buat appt pun. klau ade no dia cuba call.

mmg bwk satu buku pink jer..yg satu lgy tu rujukan di klinik...nty kt kg depa akn buat buku lain hanya rujuk buku pink yg kite pegang...

saya pindah dari sabah ke perak..buku pink mmg satu je bwk balik perak..

sy pun pindah kk, mmg buku pink tu 1 je