hi mommies.. sy dh mintak tukar checkup pergi perak.. doktor ada tulis dkt buku pink sy..nk tanya..

buku pink ada 2 kan... satu untuk kita..satu untuk clinik kan... buku yng ada dkt clinik tu die orng x bagi kita ke??? nnt pergi perak kk sana buka buku baru ke untuk simpanan clinik?? sy ada tanya nurse..die ckp nnt kk sana akan buka buku pink baru yng simpan dkt clinik tu...betul ??#firsttimemom #bantusharing ?

1 Balas

Ya. Rekod di KK berlainan. So, masing2 simpan masing2 punya rekod.

1y ago

Ya.. Hehe