bersalin week berapa?

Seawal week berapa mommies bersalin?

189 Balas

Pertama=37minggu Kedua=35minggu 5hari Ketiga= Tak tahu bape minggu due bln 12 nie

Ngam2 39w. Tapi baby 36w dah mula matang (in case kalau berlaku kelahiran awal) ☺️

first baby 39 minggu.. second baby 41 minggu. third baby..odw..due bln 11😍

4y ago

yeke sis..tkpe sis..bby suka dduk lama2 tu..hehehe..tp msa ank sy yg second tu..mmg mncabar btl..smpai 41 mnggu dia stay..tp alhamdulillah.sy branak dia snang..cuma 6 xteran sbb dia besar..sis sabar yea..zkir byk2..jgn byk fkir sgt msa tunggu ari ni..happy2 je..

1st 40w 5 hari 2nd 40w 5 hari juga 3rd bakal2 bulan 8 tak tau bila nak keluar 😂

37 weeks - 1st daughter 42 weeks - 2nd daughter Both cesarean due to poor progress

1st 39 week 2nd 39w1day 3rd coming soon due 1/4 tapi xtahu bila akn bersalin

Saya 1 & 2 semua 38w+ dedua gegirl, Ni no3 boboy xtau brpa plak due 28/3/2021

yg sulung ikut due no 2 sampai no 4 38w yg no 5 ni xtau lg..

first 36..kedua 37..ketiga..37..keempat 36..kelima 36..keenam on the way

40 week.. betul betul due date. alhamdulillah, bersalin secara normal