First day scan baby

Harini pergi klinik swasta nak scan baby sebab lately sakit sakit badan, mual and muntah. Tadi doc scan tak nampak kantung baby lagi sebab baru lagi dalam 5minggu tapi rahim saya bengkak. Berapa minggu baby dah boleh nampak ya? first time pregnant #pleasehelp #firstmom

2 Balas

saya scan 6 minggu baru nampak kantung itupun kecik sangat..8 minggu Dr scan kantung dah besar tapi tak nampak baby, esok kena ulang scan dekat pakar, 10 minggu.. sepupu saya bgtau dia dulu pun mcm tu sebab baby kecik..cuba ulang scan semula lepas beberapa minggu, semoga Allah permudahkan urusan puan..

2y ago

inshallah, semoga urusan puan dipermudahkan jugak

Tengok pada badan masing-masing juga. Mcm saya 4 minggu dah nampak kantung.

2y ago

oh faham, terima kasih