Scan type

Scan jenis apa perlu utk 28 weeks?? detail scan? berapa ringgit

6 Balas

detail sy bg anggaran standby rm150 ke bawah. detail scan mmg mahal berbanding scan lain.. sy scan 4d 5d pon tak semahal detail scan. kalau sis ada masa, bandingkan hrga dulu. pling murah mungkin rm110,120.. tp ade je yg bawah 100. mungkin promosi/sis kne pandai cari..

2y ago

terima kasih sis semoga dipermudahkan

28w dah lewat utk detail scan sbb tulang baby dah mengeras sikit so susah nak tembus ke dalam. 28w> buat 4d/5d je utk tgk muka. Tp try la kot klinik masih boleh terima utk detail scan ☺️

tak silap detail scan kena buat awal, n ada stgah klinik ada limit dia sampai week berapa . sbb bila da besar, susah sikit nak tgok keadaan baby mcm mana n harga pun bole tahan la.

saya buat detail scan dgn sonobee time 20 weeks.. kalau ikot website boleh buat sampai 29weeks.. weekday rm88, weekend rm108.. stakat sy survey ni paling murah utk detail scan

1y ago

ok x ye sonobee buat scan kira nk p sonobee je buat details scan..

selalu detail scan sahaja 120 kebawah.. ikut klinik. sis boleh ws klinik mana2 untuk tahu harga detail scan ☺️

Hi Sis share info dr klinik sis yg slalu check up

2y ago

saya baru masuk 7 😊