Pernah tak anda alami masa scan jantina bayi lelaki bila bersalin rupanya perempuan?
Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

5166 respon

27 Balas

Happened in 2014. Scan ddekat klinik swasta, doc confident je saya prrgnant baby boy. Hati memang berbunga2 la sebab memang nak anak lelaki sulung. Baju dah siap2 beli biru semua. Tup2 keluar, girl. Tapi Alhamdulillah baby sihat. 🥰

1y ago

tu la. sy ni anak first sebenarnya berharap anak perempuan. tapi tu la xboleh terlalu berharap. 😁😁😁 so xapa la. laki ke pompuan asal sihat dan sempurna sifat insyaAllah.

sb dua2 scan ta nmpk.. then ta g scan lua pon.. tau gender dlm labour room.. and hopefully 3rd ni boy.. hee but if girl it's okay.. jnji shat and smpurna.. hee

3x scan xnmpk.. scan td nmpk gurl.. hope gurl.. 🤭🤭 sbb boy ada 2 da.. tp apa² pn smoga dpermudahkan urusan semua ya.. janji bby sihat.. 🥰🥰

baru scan tdi, doctor ckp nmpk v sbb kt bwh nmpk kosong je. tp hrp2 dpt bby boy pula kli ni. 😄

Pernah scan 4d kate girl sekali keluar boy. Baju baby semua mak mertua dan suami beli colour girl. 😂

1y ago

xpe sis. kecik lagi bedal je pink pun pink la 😄😄😄

tak pernah,cume doktor ckp baby girl sbb xnampak birt,bile scan lagi sekali baru nampak birt

masa scan baby xnk tunjuk lgi jantina..hrap lpas scan skli lgi baby tunjuk lh jantina😊

Syukur Alhamdulillah at 18weeks nampak dah 'burger' kata Doktor. Tanjat ibu...

Masa anak no.2. scan doktor kata girl. Beli la pink2 semua. Keluar,boy 😂

alhmdllh usg perempuan pas bersalin perempuan juga😊