10minggu

Scan hanya nampak kantung,kena repeat lg 2mggu.ada tak ibu2 spt sy

4 Balas

Kalu tvs, scan masuk kt vagina, selalu dah boleh nampak. Sy scan tvs masa 6 minggu ++ , nampak heartbeat baby. Kalu scan yg kt perut tu tak pasti kalu 10 weeks tak nampak lagi. Period awak regular ke 28hari every month. Kalu org yg period tak tetap, longer cycle, mayb u bukan 10 week pregnant. Mayb less. Cycle period awak average berapa hari

mcm sy dulu scan utk 10 weeks x nampak, repeat scan lg 2 minggu, scan dr bawah baru nampak kantung dan heartbrat baby, rupanya baru 6 weeks baby.

5y ago

tak. saya jenis period x teratur. so, memang ikut tarikh scan saja. x ikut tarikh last period

Sy dlu 2 kali keguguran...9 week x nmpak lg...then repeat 11 week pon mmg x nmpak...slalu doc kata 8-9 wek Ek mmg da nmpak...

5y ago

Selalunya doc akn ikot ukuran kantung.klu kantung ukuran lebih dr 25mm masih x nmpak janin,mybe bo.selalunya,usia 7 mggu hgga 8 mggu ukuran kantung 20-25mm sudah.pada yg suka memandai2 bg jwpan tnpa fakta,lebih baik x pyh ok.jwapan anda dpt perlihatkn level anda

Normal🤗