Wad Bersalin

Sbnrnya brapa lama ja kita stay kat wad bersalin lepas beranak? Mak sy kata, dia sekejap ja, stgh hari dah keluar wad. So, kena ke pack baju baby byk2? Mommy sini duduk hospital brapa lama? Dilema tengah pack beg hospital.

9 Balas

Dulu sy deliver hari jumaat,hari sabtu ptg dah boleh discharge. Bersalin normal. Tupon boleh blk bile doc makesure sy dah boleh buang air besar. Yg ni maybe depends dkt hospital kot.. Tp sy selalu extra kan je packing bajubaby. Sebab tatau macam mana condition lepas bersalin nanti.