Hospital gov

1. Time bersalin ( hospital kerajaan ) husband boleh masuk ke? 2. kalau takde komplikasi & bersalin normal, brapa hari kena stay wad?

1 Balas

1) depend pada hospital. tak semua hospital government husband boleh masok. awak nak bersalin hospital mana? ada setengah hospital mcm hospital melaka husband kena attend course dulu. kalau terlepas course tu husband xboleh masok. 2) tengok pada keadaan awak. kalau awak bersalin mlm, then esok tu boleh keluar dh. kalau awak bersalin pagi. petang dh boleh keluar. lepas tu tengok juga condition baby awak. if baby okay boleh je keluar waktu sama dgn awak