batuk dan berhingus?

sbnarnya tak larat nak buat kerja rmh sorang² ?so sbb tinggal dekat kzn mak martua terpaksa lah...kuat diri buat kerja rmh sorang² wlaupun tak sihat sngat?time sakit mcm ni lah teringat dekat mak yang selalu buat kerja rmh bila demam ke apa?nnti tak bgun awal mengata pula..susah tinggal dengan orang yang tak memahami?sakit terpaksa perduli kan diri sndiri?encik husband pula asik hadap hp?baru batuk sja dah tak perduli psal kita?belom lagi klau lpas berslin nnti? what should i do?hmm..

1 Balas

don't worry sis. better kalau bincang dengan suami jangan pendam. insyaAllah semua akan dipermudahkan for you! ♥️