Tumpang tnya.. sy bru 9w. Tp skrg ad gatal² kt bwh nk kata keputihan byk xbyk mna. Biasa je.

Sblm tau ngndung ni xde. Gatal tu bkn bhgn luar tp dlm. Gtl sgt³. Tlg cmne nk buat. Msa ngndung ank sblmni prnh kna jgk tp msa trimestr ke3 cmtu smpai la lps bsalin pn ad lg gtl tu😭pstu ikhtiar homeopty alhamdulillah hilg. tlg sape tau npe jd cmni n cra nk ubati..azab sgt rsa klu gtl kna tkn² dgn tisu xtau nk garu cmne

1 Balas

try minum jus mamariam.. kputihan gatal biasa sbb jangkitan yis.. kurangkn makanan yg ada yis mcm roti kek.. n kurangkn mknan manis.. if gatal2 xtahan bole buat air utk rendaman.. air pnas2 suam letak uncang teh,garam, daun sirih dan asam keping.. gaul2 masukkn dlm besen and rendamkn punggung kita dan kmaluan.. siram2 air tu kt kemaluan.. gsok pelan2 guna daun sirih tu..