xngtuk n gtl tekak

Sape prnh ms prgnt dpt batuk yg xkuat tp gtl dlm tekak tu rs nk korek garu je dlm tu..org ckp resdung btul ke x xtau..adoi xtau nk buat mcm mana tgh2 mlm ni

2 Balas

Gatal tekak tu wajib setiap hari 😅 time belum kahwin pun memang dah selalu gatal tekak sbb resdung. Tapi since dah pregnant, time nak tido laa tekak gatal lain macam 😴

Perna sis.. Sy minum air suam campur madu je.. Bole kurangkan rasa gtl di tekak