bimbang n tkt

sblm ni pnh kgguran slps 3 bulan sya upt naik 2 line....g klinik scan dokter xnmpak apa2 7.7.20 ni scan balik untuk komfomkan ada x kantungn janin skrg masok 10minggu 4hari....tkt hnya allah yg taukkk......😥😥sy berbdn chubby......sy smpai 5klai upt untk pastikan sama ada sya mengandung atau x?...tlg tenangkn hati sya sis2....semakin dkt tarikh semakin tkt rasa hati ni...xsy xde morning sicknss or alahan apa tp suami yg salu pening n nak muntah....

2 Balas

Jika ada rezeki ada la tu.. Jika x da, kna redha.. Sya 2 kli kndungan x menjdi... Alhamdulillah skrg pregnt 10w. Sabar & fikir baik2 dulu... Insa'Allah. Sya doakan semoga urusan sis dpermudahkan & scan nnti nampak baby..