Zincofer/obimin

Saya nak tanya apa function 2 vit ni? N bila doc akan kasi? Sbb masa saya buka buku pink takde dpt vitamin ni pun. Cuma dpt vit c, folic acid, iron tablet n vit b je

2 Balas

dia sama ja ubat tambah darah. klu sis xsesuai dgn 3 biji atas tu, bru depa bagi zincofer/obimin/ iberet..

2y ago

Ohh faham2. Okayy sis terima kasihh 😊

doctor bgi ikut keperluan bdn. x perlu doctor xbgi. mkn je yg doctor bgi. xperlu pening2 ubt yg x dpt.

2y ago

Tak pening pun sis. Cuma nak tau apa function. Sbb saya perasan mostly ibu hamil ada dpt. Kot lah mungkin time tu kk kekurangan ubat jd say boleh cari dkt luar.