bole ka ibu mgndung mkn nenas masak

sbb tringin sgt nak mkn #hamil13mggu

11 Balas

Ikut org. Ada yg boleh. Ada yg tak boleh. Kalau ada history gugur better takyah. Klau tkde history mkn la sikit dlu utk test. Jgn mkn byk. Just bg hilang mengidam

Utk hilang kn mngidam makn la sepotong kecik.. Mcm sya makn nenas muda Ke masak Ke di awal pegnt syukur alhamdulilah xada apa2 dry ank pertama dlu

Kalau saya.. kalau rasa was was ke tak yakin.. saya tak mkn.. senang.. tak pyh susah hati fikir 😂 itu cara saya lah 😂

Makan sikit je puan, lepas mengidam . Sy pn baru makan sikit tadi.. sepotong mcm tu.. 17weeks

Boleh. Sy mkn masa 12w tapi xbyk. Unk hilang teringin je

ok trma kasih😍

Boleh je...

boleh

Boleh