bby dlm perut kita tersedu.. betul ke? 😅😅

sbb sy perasan sejak perut da mkin membesar ni.. da nk msuk 37weeek, ade 1 denyutan , mcm nadi.. tp lmbut je.. 😍

10 Balas

Haah bby dlm perut boleh sedu🤭 sy dh masuk 31weeks nii sehari tu bby mesti ade sedu..mcm smlm,lepas magrib sblom sy mkn mlm..bby sedu ...denyut" lembut tuu kt 1tempat je...dekat 10minit jugk laa...lps mkn n rehat bru brhenti sedu.. lps tu bru bby aktif kicking🤭

4y ago

Kann... akk br je perasan.. lepas mnum air msk ilang sedu tu.. comel je 😇😍

Ohh tu sedu ke. Haha pernah alami. Saya pelik jgk tak pernah rasa nadi diri sendiri kat bahagian tu, tp sbbkan tgh tdo, mgantuk. Biar je lah 😂😂

4y ago

Akk pn ingat nadi sendiri tau.. 😂😂😂

Bby sy masa dlm LR nak bersalin, doc tgh psg ctg kt perut pn dia masih sedu😅smpai mganggu graf dkt ctg tu.

Baby sedu sejak awal 12weeks lg sis..skrg sis 37weeks dont worry la..dr 12weeks lg dia dh pandai sedu

4y ago

Dh bersalin ke?

Saya pn masuk 30week bby mula sedu n skunk dh 34mingu mkin terasa kuat bila die sedu.

Tulaa makin nak bersalin makin terasa kerap sedu pulak.

4y ago

Hihihi okayy2 🤭

Baby saya sedu kuat,,,sampai bergerak perut saya... Hahaha..

4y ago

Sama.. letak tgn suami kt situ.. gelakk berjemaah 🤣☺☺

Sya 24 week pun ada rasa jgk

4y ago

😍😍😍😍

Yup baby sedu laa tu 😁

4y ago

😙😙

Betul tu, baby sedu 😁