Haii Semua. Nak Tanya Ni Klw Sakit Belakang, Smpai Kadang Terbangun Mlm Tidak Apa Ka? Perlu

Sbb selalu sakit pingang mlm, smpai susah mahu tidur, perlu ka jumpa dokter, baru mengandung 2 bulan.

2 Balas

sy 3bln..smlm demam skit pingang sampai kaki..semalam xley tido..ad ke ubt klinik yg kita bley mkn? ke puan² ada tahu ubt sapu yg berkesan

sama la dgn sy... baru 2bulan.. blk kg makan cempedak goreng..angin terasa lekat pinggang

2y ago

cempedak bahaya puan..kalau ada angin..