sakit kepala ni normal ka

Normal x bila hampir2 due date ni rasa sakit sngt2 kepala? Lagipun yg sy perasan, sy tidur mlm pun asyik2 terbangun sbb susah bernafas.. jadi yg sy boleh buat adalah tukar2 posisi lepas itu tidur balik walaupun sekejap2 terbangun gara2 nafas pandai jadi berat n x teratur.. ada tips kurangkan sakit kepala?

2 Balas

Normal rasanya, sy pon sama ade mase sakit kepala, sy pulak nak tdo dah xtahu posisi mana, bila baring mengiring sy rasa berat sgt perut, kaki pulak kat celah kangkang tu sakit, bila duduk selesa tapi lama² sakit pulak kat pinggul, pening² huhu

4y ago

Yup itu yg sy rasa.. bnyk posisi tidur sy cuba.. betul2 ikut keadaan la pula.. bila xdpt mngiring kiri, cuba kanan,baru la selesa tapi x lama.. jadi tukar lagi dn lagi.. huhuh.. sy harap rasa sakit kepala kita ni x lama.. jg rasa x selesa tidur..