Salam semua..sye pregnant dlm 6week+ ..tadi nak solat asar Ada keluar spotting MCM ni..bahaya ke?

Sbb sekarang saya under kuarantin..24/09 ni baru pergi potong gelang ..1st pregnancy..maaf gmbar Kotor sikit..

Salam semua..sye pregnant dlm 6week+ ..tadi nak solat asar Ada keluar spotting MCM ni..bahaya ke?
2 Balas

Walaupun puan kena kuarantin tapi kalau ada kes2 tertentu yg menyebabkan puan kena jumpa doktor, puan boleh je pegi hospital atau kk. Sebaiknya pegi emergency hospital la

Tak sure. Spotting ni boleh jadi antara dua, normal dengan bahaya. Nak kepastian kena jumpa doctor. But in the meantime jangan buat kerja berat dulu, banyakkan rehat, in case

3y ago

in sha Allah..TQ sis respon 😊