Normal ke pregnant kluar mcm ni ?

Hai momies sye nk tnye, klau kluar mcm ni masa kencing itu apa yee ? Adakah itu keputihan sbb sye punya keputihan asyik kerap ade start pregnant ni .. cuba tgok pde gmbar dan maaf ia agak kotor n jijik. Klau ade yg thu share dgn sye yee . Tq #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

Normal ke pregnant kluar mcm ni ?
2 Balas

Saya suggest untuk awak pegi buat hvs (high vagina swab) so that awak tahu keputihan awak ada jangkitan kulat ke gbs ke or sebab pertukaran hormone.. cegah awal takpe sekurang2 nya kita lebih berhati2.

ada gatal2 tak?

10mo ago

tak adaa cuma bila kencing dia akan kluar skli sbb kita cuci