spotting atau bleeding

hai, saya baru 7minggu. Tp harini ada keluar mcm darah mcm dlm gmbar tu sorry gambar kotor sikit. mcm mana ya, #firstmom #firstbaby

spotting atau bleeding
3 Balas

nie bleeding sis lebih baik sis g hospital cepat mcm sy 7minggu lebih bleeding lps tu gugur... akrg tgh berpntng hri ke 5...

Xnormal sis,tp utk lbih kepastian sis Blh refer Klinik secepat yg mungkin .

1y ago

saya dah refer klinik doc bg ubat kuat rahin and smpai skrang still bleeding. saya dah risau

sy pun mcm ni tdi pagi.. mcm mna kandungan pn lepas bleeding ni ?

2mo ago

Saya gugur lepas 2 3 hari bleeding. lebih baik awak pergi klinik atau hosp dengan segera yaaa