Kandungan sy 11 weeks , pg tadi sy rasa sakit perut tp kejap je dr 5 minit mungkin angin kot

Sbb lps buang angin dah okey, persoalan sy td sy d nmpk kt panties sy mcm d bekas darah sikit but tak sure betoi ke tak sbb takde pun darah..d sape2 pernah kena tak?

2 Balas

Sama. Saya terus pi klinik jump doc last time. Kena rehat seminggu jugak

3y ago

ohh, smlm sy p dah klinik doc scan heartbeat baby okey n saiznya.. doc pulak ckp myb dr period lama.. 😂 xpelah asalkan baby kita sihat happy tgk dh gerak2

beter rujuk doc sis