Buka buku pink

Hi saye nak tanya kalau pernah miscarriage then pregnant lagi bpe week boleh buka buku pink ye ? Sebab ade yang cakap kalau ade sejarah miscarriage kene buka buku pink awal. Saye call kk banyak kali tk angkat2.

13 Balas

Sye prnh miscarriage thun 2020 . alhamdulillah ngelast thun 2022 sye dpt tau sye preg . Saya walk in trus kk , dia sruh buat upt kat makmal. Dah sah preg n scan .. 9mnggu sye dh buke buku pink ..