Missed miscarriage

Saye dapat Surat dri hospital n diagnos Surat Tu missed miscarriage mintak sye appoiment lagi 2minggu sbb jantung baby xnmpak lagi sbb sye baru 7minggu..adekah saye comfm keguguran?

4 Balas

saya pun sama pergi swasta scan bru 5mggu pergi hosp doc ckp dah 11mggu and takde janin kena cuci dia ckp kandungan tak jadi. sbb dah bleeding teruk

3y ago

spotting lpastu perut rasa tak sdp rasa mcm nk sengugut mcm tu

Sya pun sma sis,hosp diagnos sbgai missed miscariage sbb xnmpk janin n next apoiment 2 minggu lgi..so how sis punya keadaan skrg?

BerDoa satu keajaiban berlaku

hrp2 suma ok dan baik2 sja