Missed Miscarriage

Assalamualikum, sy 9w dr diagnosed sy missed miscarriage sbb takde fetal pole. Dr suroh tunggu 2 minggu lagi. Semalam start spotting sikit pastu hari ni darah pink2 ada lagi. Ada tak yg lepas dr diagnosed missed miscarriage ni tapi lepas 2 weeks tunggu then ada baby sihat dan normal? #pregnancy #firsttimemom #missedmiscarriage #miscariagge

7 Balas

x pasti la .. sy pernah missed misscarriage .. doc scan mmg shape kantung x cantik n alahan semua hilang .. lepastu dlm 1 minggu lbh mcm tu kot start bleeding .. sakit sgt masa nk turun darah beku tu .. tp x hbs keluar sy kena dnc jgk ..

sy mcm ni la tahun lalu.. 1st pregnancy 11w.. kk xnmpk fetal heart.. tggu 2mggu ddtg scan lg.. 2 hari sbelum temujanji scan tu sy trun darah.. pegi kcemasan n dr ckp missed miscarriage

sy 11w sama jgk kantung kosong tgh bleeding.. sy dh kali ke 2.. tgh tggu kantung jatuh sndri.. klau dh start bleeding memg dh start kantung nk jatuh..slalu amik masa 1-2mgu

waalaikumussalam puan...saya pun sama spt puan...masih menunggu..tp xde Pape spotting pun ...mengharapkan ada keajaiban.kuasa Allahkn kita x tahu...

Sy mcm nie juga.. first time pregnant and ada mslah kencing manis sejak 2018.. tapi Syukur skg Baby sihat dah masuk 12 minggu 5 hari..

Bru je lps ggur smlm xda fetal pole jgk,dia dpend sis..kalau sis xda spotting bterusan n sakit perut kmgkinan msh ada harapan

sis punya kantung besar berapa minggu? sama 9 weeks ke ? lmp dgn scan sama tak?

2mo ago

Yes sama 9w. Sy dh complete miscarrage semalam 😢👼🏻