Kekerapan bayi tidur

Saye confuse laa, anak saye 3 bulan, siang saye kene berjage kan die ke? Sebab orang nampak anak saye asyik tidur je. Die cakap bby jadi lemau nanti. Saye ras emacam agak lame jugak die da berjage, sampai saye rase penat nak layan celoteh die. Yang saye buat selame ni untuk tidur die, die nak main saye layankan, saye da nampak mate die kuyu saye tidurkan. Ke saye salah? Hahaha saye serius taktau camane nak atur jadual bby, bukan sorang cakap bby asyik tidur je.

9 Balas

btol da tu cara awak.. nmpk mmg slalu tdo, tp tdo nye bkn lame pn.. ank sy tiap 2jam tdo.. tdonye 30min je 😁