Naik moto

Saye baru tahu saye preknen, suami da plan lame nk ride ujung minggu ni. Bole ke eh nak naik moto ?

23 Balas

Pregnant brapa bln tu? Sy dulu xtahu mengandung kami laki bini ulang alik naik moto jb ke kuantan ad hal sikit byk kali gak ulang alik.. settle kje di jb masa tu rasa cramp kat perut n test upt.. positif 🤣 masa tu nk pegi buka buku laa kt kuantan nurse ckp bru 7w kecik lagi bby.. n kami balik kg kt kedah naik motor jgk masa tu dh 10w kot xsilap.. alhamdulillah selamat xde apa yg penting elak laa dri jln yg lubang2 tu.. jgn bgi terhentak kalau bonggol plk sy bangun 🤣 angkat sikit punggung tuh

4y ago

Baru sebulan ni. Kalau saye xtaw saye preknen ni pun da gasak gaknye g ride 😂 sebelum ni pun preknen tapi g langkawi tahu jela naik bot g ke pulau pulau. Nasib baik xde pape. Tq sisss💞