Minta jasa baik ibu² dan penjelasan

Assalammualaikum. Nak tanye. Minggu ke berape baru boleh buat buku pink. Sye dah check dengan upt. Result double line. Tapi sye tak reffer dengan doc lagi. Sye just nak taw weeks ke berape baru boleh g jumpe doc? #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Biasanya 8-12w. Nnti pegi kk tanya bila boleh bukak buku, nnti nurse akan bagi tarikh

3y ago

Kalau awal2 ni biasanya diorang taknak. Tak pun try tanya dulu dgn nurse dkt kk awk. Kot2 boleh ke nak bukak buku awal2