7 minggu keluar spotting coklat

Saye baru 7 minggu harini perut rasa cramp dah keluar spotting coklat tapi sikit je. Saye pernah keguguran 2 kali sebelum ni. Kalau pergi klinik swasta boleh ke ?

3 Balas

Macam sy ituhari ada spotting & bleeding juga, sy terus ke emergency, Alhamdulillah doc ckp baby ok dan doc bg ubat kuatkan rahim dan ubat kurangkan bleeding. Sy tak pernah ada sejarah kegururan, tapi anak sulong sy meninggal sbb lahir premature. Dan selepas anak kedua sy berumur 10thn barulah sy hamil lagi skrg ni, Alhamdulillah kandungan nak masuk 11weeks.

kalau takut pergi hospital doctor kata normal. then pergi ja 2nd option. jgn tunggu. inform la klinik swasta ckp pernah ada sejarah keguguran 2x. boleh cuba minta ubat kuat rahim dr klinik swasta. semoga urusan awak dipermudahkan. semoga awak dn baby baik2 shja smpi baby awak lahir❤️

Boleh sangat dan beritahu ada sejarah keguguran. Buka pink awal pun boleh. Spotting di awal kehamilan ni blh jadi sbb penempelan atau ancaman keguguran

1y ago

Dan betul spotting coklat tu tdi doktor kate tanda nk gugur.