Spotting hari ke 6

Saye on ubat duphaston, harini hari ke 6 keluar spotting. Tapi spotting harini agak berbeza dari hari sebelum ni. Sebelum ni spotting coklat cair tapi harini coklat pekat. Saye baru 7 minggu. Spotting macam ni perlu ke hospital ke ? Maaf gambar agak kotor sikit.

Spotting hari ke 6
4 Balas

Ok paham.. Sy pon mcm ni time 9 weeks . Alhmdulillah baby ok.. Xpe pergi je jumpa doktor dulu...InsyaAllah semua baik2 saja.. Doa byk2 taw

2y ago

Lepas sis jmpe doktor, doktor ade bgi ubat ape2 ke ?

pegi hospital nnt doc akan scan kantung n baby oke ke x...semoga semua baik² ! ♥️

2y ago

Mase 2 hari lepas saye ade scan dkt kk, boleh ke scan lagi dalam mase yg terdekat ?

pg je terus hospital.

sis mcmna skrg?