bintik2 merah

Saye alergik ke mmg hormon ibu2 yg x stabil ni?ada tumbuh bintik2 merah kat kaki,leher dan celah paha..gatal pla tu..

6 Balas

Pembawaan baby .. Sy mngndung hbis naik ruam kat tgan gatal .. Smpai nak mlahirkan anak x hilng .. Daa bslin pndai plak hilang sdri.

Saya pernah jadi macam tu, mungkin saya elergik. Saya try spray dettol dekat katil, lepastu dah okay dah. Sis boleh cuba

5y ago

Okey sis..mngkin sbb tmpt tido jg..tp sa dah tuka cadar..nti sa try

Mcm ruam. Sy g klinik mintak ubat.. Mkn skali dh lega. Doc ckp normal time pregnant jd gitu

5y ago

Ruam memg gatal 😅mana boleh tahan. Kena la laju2 g klinik amek ubat

Normal sis.. Perubahan hormon, kulit akan jdi gatal2 n kering 😉

5y ago

Tp gatal dia lain mcm..kdg sa smpai nak nangis..x dpt tido

Hormon la kot.. sbb saya kat perut..

5y ago

Yeala.. gatal

Sy kat leher tp tak gatal

5y ago

Aduh..sa gatal