Scan tiada kantung

Saya xtau kandungan berapa weeks sebab period tak teratur. Tapi menurut doktor, saya sepatutnya dah 6 weeks & ambil darah untuk cek. UPT positif tapi kantung tiada. 😭 Ini pregnancy kali ke-2 selepas gugur 4 tahun yang lalu. Tapi UPT positif. Siapa pernah ada pengalaman macam ni? Share sikit. Saya tak tahu nak rasa apa. Nak nangis pun ada 🥲

11 Balas

Saya nak tanya kalau mcm ni positif ke or nagetive 😅saya tak nak berharap sebab banyak kalih berharap pastu kecewa 😌 yang ni pon saya tenung je mcm tak percaya ghisau kene prank😅

1y ago

Alamak, tak berapa nampak.Gambar blurry..Mungkin gambar tgk dgn mata kasar nampak samar tu kot..Nak kepastian, repeat scan lg smggu dan monitor simptom..Semoga ada rzki baby 2023 :)