sedih

saya xtau anak sya terpijak ape. mule2 luke biase je. sye sapu minyak,sapu krim, x baik2 jgk. last2 jadi mcm ni. saya pi hospital doc just bagi ubat makan . doc kata tunggu sampai pecah. tapi makin lame makin besar. anak sya nak tidur pun susah. asyik menangis sakit je. klau lah sakit die boleh pindah kat sya. hummm.. anak2 mummy prnah jadi mcm ni x ? dalam tu darah beku n bernanah .

sedih
22 Balas

Ni mcm terpijak rokok..pastu salah letak ubat..mmg akan jadi mcm ni..biasa letak colgate.