just nak tau...

sya baru habis period..baru 2 hari..cuma period x kluar byak mcm biasa n hari first period sakit sgt2 smpai brpeluh2 ... hari kedua dn seterusnye dh tak sakit...dh mcm biasa.. n sya perasaan lepas je sakit tu, sya nmpk dia ade kluar mcm selaput putih nk merah mcm tu.. pnjang.. sya xtau benda ape tu... xdan nk ambek gmbar n terus basuh... skrg sya tengah sakit pinggang n sakit perut.. agak2 siapa tahu n brpengalaman mcm ni... tq.

1 Balas

Hello there mommy. . 🤗 Maybe ade dalam group ni yg pernah kena situasi macam yg Puan nyata kn d atas. Tapi bagi pandangan saya, Puan perlu pergi klinik atau hospital yg berdekatan dengan Puan utk pemantauan, penyelidikan dan perubatan yg sepatut nya. Puan tak boleh sembarangan mintak pendapat kat dalam ni lepas tu ikut cara diorang berubat dulu, sedang kn Puan sendiri pun tak tahu apa keadaan sebenar yg berlaku pada diri Puan. So. . Better Puan pergi klinik atau hospital utk bincang masalah yg Puan hadapi dan terang kn kepada mereka masalah yg Puan alami utk tindakan perubatan yg selanjut nya daripada mereka. Ini bagi pendapat saya ye Puan. Take care 🤗😊