susu berperisa ok kew x??

Saya x suka sgt minum susu...klau susu berperisa saya suka jugak...agypown saya terjumpa susu jenama maez nie...kata yew mmg elok untok ibu mengandung...ok x minum susu jenis mcm nie??? Klau adew jenama susu yg sedap kew blh suggest kat saya?

susu berperisa ok kew x??
1 Balas

Sis.. Minum susu kambing lazz sis.. Sy dari mengandung sampai skrg minum susu kambing lazz.. Alhamdulillah hb semua ok.. Sia boleh whatapp saya ya.. www.wasap.my/0136657446/NakTanyaLazz insyallah saya boleh bantu