Nak buka buku pink kat kk kena set temujanji atau boleh walk in ya?

Saya week 9 sekarang. Area bangi

8 Balas

Mcm sy ituhari kena set temujanji dulu, lps 2 minggu baru dpt buat buku..rasanya tak semua KK sama. Sbb dulu masa kandungan yg sebelum ni sy duduk kat paroi n9. Kat sana takyah buat appointment pun, terus boleh buat buku je.

awk nk tnya , perut awk ada terasa mcm keras tk dekat area baby bump tu . mksud saya klau awk buat kerja akan terasa and klau baring mengiring pun akan terasa . sbb saya pun 9 week skang .

1y ago

tak pernah lgi setakat ni..

sy tadi niat nk gi wt appointment nk buka buku. sekali misi suruh buka terus sbb sy ada surat doc mengesahkan sy ada kencing manis sblm prgnt.

1y ago

sy skrg dh masuk wad doc pantau kencing mnis la plk😅

xsmua kk jgk rsnya sbb 3thn lps sya xyh buat temujanji sbb xramai buleh buka trus..rezeki 2023 ni preggy plk tukaq daerah lain2 cara misi

1y ago

saya sh pergi.. lgi 2 minggu bru dpt buka buku

Biasa kawasan y ramai penduduk kne appointment sbb diorg limit sehari cuma 8-10 buku je utk dibuka

1y ago

ooh yke.. orait tq

kn buat temu janji .sya bru p tya dia ckp blik dlu nti cll bgtau hr bru dtg buat.

seeloknya buat temujanji takut nanti walk in dia tak layan sbb ramai org

walk in pun boleh