Hi mommies... Ada ke yang sama macam saya ?

Saya tiada selera nak makan nasi + lauk . Bila makan rasa mual sangat . Sekarang ni saya asyk makan roti2 , Buah delima , roti subway , nasi seminggu tu dalam 2kali je makan . Nak ganti makan apa ya mommies ? Saya Buntu 😭

1 Balas

saya pun tak lalu makan, dan tinggal pulak bukan dekat negara yang tak banyak pilihan makanan.. saya selalu makan buah, roti , biskut, kalau kat malaysia try la makan pasta ke mee atau laksa asalkan makan jangan biar perut kosong

3y ago

dekat Yemen, kat sini nasi Arab banyaklah.. tapi rasa tak macam malaysia memang tak lalu langsung.. kadang teringin otak2 , char kuey tiow ,laksa, mee kari semua tu tapi tak boleh nak dapat.. 😅 kena tahan je, kadang2 sampai nangis2 😣